Festes nadalenques a Escaldes-Engordany

COMUNICAT

Fa unes setmanes que estem parlant amb el Pare Noel, el Patge Reial i ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Tots volen venir a Escaldes-Engordany per trobar-se amb la canalla i fer-los tornar l’alegria en aquest any tan complicat. Això sí! Ens han demanat que organitzem la seva arribada amb un extra de cura i amor… i amb molta seguretat! Ells han d’anar a veure a tots els nens del món, així que no es poden contagiar. Per això aquest any no farem la cavalcada de cada any i tampoc es repartiran caramels.

A la Unió Pro-Turisme els ajudarem. Per això estem mantenint reunions amb el Comú d’Escaldes-Engordany i amb el Ministeri de Salut, per mantenir les mesures de seguretat adients perquè ni ells ni cap nen del país es contagiï quan els portin les cartes amb els seus desitjos i sol·licituds de regals.

Malauradament, aquest any no s’acceptaran inscripcions de la canalla per participar en l’activitat que puguem realitzar. Seguirem les indicacions del Ministeri de Salut i del Comú d’Escaldes-Engordany. Per aquesta raó, fins que no tinguem decidida i acordada l’activitat que es realitzarà, no us podrem donar el programa definitiu.

Us mantindrem informats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.